preloder
nordic elite

Alle der ønsker at deltage i en elitedivision til Nordic Race, skal ansøge herom. Vi ønsker at skabe det mest kvalitative felt af eliteløbere, hvorfor alle (uden undtagelse) skal ansøge om optagelse.
Ved tilmelding, vælges “Elite”, hvorefter du skal oplyse din aktuelle 5 km tid, samt evt. aktuelle OCR resultater.

Elitefeltet bliver nøje udvalgt, på baggrund af ansøgningerne.
Ansøgere får svar pr. mail om hvorvidt de figurerer i elitefeltet. De løbere der ikke bliver vurderet egnet til en elitedivision, bliver tildelt plads i “Elite Qualifiers”. Hvis ansøgeren end ikke er kvalificeret til at løbe i “Elite Qualifiers”, bliver ansøgeren tildelt en plads i nærmeste heat med ledig plads.
Alle får svar pr. mail.

Som noget nyt, vil der i 2019 være dommere til heatet med Applicants, og selvsamme vil have adgang til Elite området, før og efter mål. Det er en ændring, som er en væsentlig forbedring af løbet. Det skaber nogle fantastiske rammer for den gruppe af deltagere, som på sigt skal være med i Eliten. Med tilstedeværelsen af dommere i deres heat, vil springet fra Applicants til Elite, blive markant mindre. De vil nu kunne måle deres tid, direkte imod vindernes.

Prisen for at deltage i Elite ligger fast på 650 kr.

rulebook_2018

Rulebook 2018!

OBS

Tilmelding til ELITEN slutter 14 dage før det enkelte event!

Du får svar på din ansøgning senest 14 dage før det tilmeldte event.

Tilmeld

HVAD ER OCRWC?

OCR Verdensmesterskabet er det første uafhængige globale verdensmesterskab i den voksende sportsgren OCR (Obstacle Course Racing). Det er et enkeltstående event skabt for at forene, promovere og øge deltagelsen og interessen for OCR, samt en fejring og udmærkelse af dets top atleter.

 

HVORDAN KVALIFICERER JEG MIG?

For at kvalificere sig til OCRWC, skal man deltage i Nordic Race Elite divisionerne MALE eller FEMALE.

 

Kvalifikationsgivende resultat:

TOP10 MEN
TOP10 WOMEN
TOP3 VETERAN MEN (40+)
TOP3 VETERAN WOMEN (40+)

 

HVOR OG HVORNÅR?

Verdensmesterskabet 2018 bliver afholdt d. 19.-21. oktober i London – England.

 

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Atleter kan kvalificere sig til OCRWC baseret på resultater v. specifikke kvalifikationsgivende løb, som Nordic Race. Deltagere til OCRWC er pålagt at fremvise bevisføring for kvalifikationsgivende resultater v. tilmelding.
For specifikke detaljer angående tilmelding, konkurrencedivisioner og OCRWC generelt henviser vi til OCRWC’s hjemmeside her.