fbpx
6 fantastisk underlige måder at smide julefedtet på!

Vi kender det alle sammen… Bæltet er presset til bristepunktet og maven er helt oppustet. Julemaden har tydeligt haft sin effekt på din, normalt så veldrejede, atletiske gudekrop. Så hvordan pokker kommer du lige ned i de stramme jeans igen? Det er for koldt til at løbe en tur og du magter ikke fitnesscenteret. Her er vores bud på de seks allerbedste (og mest mærkelige) måder at komme af med juleflæsket.

 

1. Den dansende…

Er zumba ikke helt nok for dig? Så er Kangoo Jumps måske svaret! Det er egentlig meget enkelt; Find noget god dansemusik, smæk et par fjedre på fødderne og forsøg ikke at brække anklerne. Efter sigende skulle det forbrænde dobbelt så mange kalorier som løb, uden at lægge lige så meget pres på ledende.

 

2. Den med kæledyret…

Doga er vores klare favorit! Hurtigt forklaret: Yoga med din hund. Sammen udfører i en række øvelser og stræk. Doga skulle være sundt for både dig og din hund, samt bringe jer tættere sammen. Vi anbefaler dog kun Doga med mindre hunde, da en Grand Danois nok vil give dig lidt problemer.

 

3. Den barnlige…

Var du campingpladsens ukronede trampolinkonge? Så er det klart Jumping Fitness du skal vælge! Her hopper du dig til en stærkere og sundere krop. Der hoppes på specielt udviklede træningstrampoliner og det er fantastisk kredsløbstræning, som både øger din lungekapacitet og din generelle udholdenhed.

 

4. Den meget afslappende…

Vil du hellere ligge under en lun dyne, end under en vægtstang? Så skal du vælge Napercise! Ingen sved, ingen dynamiske øvelser, ingen tunge vægte. Bare 15 minutter udstræk og 45 minutters søvn i et optimalt kølet lokale, tilsat lidt stemningsmusik og en dæmpet belysning. Napercise skulle give dig ny energi, booste din forbrænding og give dig mere overskud.

 

5. Den dovne…

Kan du godt lide Hula Hoop som træningsform? Gider du ikke bevæge dig selv? Vil du gerne træne mens du sidder på kontoret? Så er Hula Hoop stolen lige det du har brug for. Her skal du blot sætte dig og lade stolen gøre arbejdet. De siger det forbrænder mere, end hvis du reelt selv gjorde arbejdet. Det er da et julemirakel!

 

6. Den nye…

Skateboard Pilates! Ja, det lyder fantastisk. Fænomenet er opstået i Paris og skulle ikke alene give dig en fantastisk workout for hele kroppen, men skulle også øge din balance og fleksibilitet.