preloder

ofte stillede spørgsmål

Hvor gammel skal man være for at deltage?

Vi har ingen aldersgrænse, men hvis barnet er under 16 år, skal de løbe sammen med en voksen. Desuden skal de udfylde og medbringe denne forældreerklæring og forældrene skal have læst vores terms & conditions. Hvis barnet er mellem 16-17, skal de blot udfylde og medbringe forældreerklæringen.

Jeg kan ikke svømme?

Det er ikke alle vores events, der indeholder vand. Under de forskellige events, kan du se, hvilket terræn du skal igennem. Hvis der er en forhindring man ikke kan, eller ikke ønsker at gennemføre, vil der være en strafrute som alternativ. (Gælder ikke elite heat)

Vil der være førstehjælpere til stede?

Vi har altid Røde Kors ude til vores events, som står klar til at hjælpe med eventuelle skader.

Kan man komme i bad?

Der er toiletter og omklædning til alle vores events. Der vil ikke være mulighed for bad, andet end en tur i vandet, hvis vi er i nærheden af vand.

Hvornår modtager jeg mit startnr?

Et par dage inden eventet modtager du en mail med mere info om dagen og dit startnummer. Denne fungerer også som din billet.

Jeg er blevet forhindret i at deltage?

Det er ikke muligt at refundere billetter, men inde på din sportstiming profil, kan du ændre forskellige oplysninger blandt andet navnet på billetten. Så hvis du giver/sælger din billet videre, kan i selv ændre ejer af billetten. Alle ændringer af billetter skal dog gøres senest 4 dage før eventet.

Er der vand på ruten?

Vi har ikke vandposter på ruten, da de typisk er mellem 5 og 6 km.

Kan jeg købe billet på dagen?

Det er muligt at købe billet på eventdagen i check-in teltet, med mindre der er meldt udsolgt.

Har du et spørgsmål?

Send os en besked

Kontakt info

Find os

Adresse:
Refshalevej 163A – 1432 København K

E-mail:
info@nordicrace.dk

Anden henvendelse

Nordic Race har gennem de sidste 5 år opbygget et kvalitativt ry, som værende den absolut mest professionelle danske OCR udbyder. Hårdt arbejde og tæt kontakt til forbrugerne, har placeret Nordic Race i en fordelagtig førerposition. Dette kommer også til udtryk, hvad angår at samarbejde med Nordic Race.

Nordic Race er et kvalitetsstempel; En virksomhed med internationalt format og en unik mulighed for et stærkt og visionært samarbejde. Det udmærker sig i særdeleshed, når det kommer til produkt- og brandudbredelse, da vores netværk og rækkevidde i motions- og sundhedsbranchen ikke er til at overse.

Nordic Race har dygtiggjort sig i involvering af sine samarbejdspartnerne året rundt.

En stærk online profilering og ansigt-til-ansigt kontakt til kunden og målgruppen på eventdage, giver samarbejdspartneren et udstillingsvindue, der er bedre end noget andet.

Kontaktkrav

For at give jer den bedst mulige feedback og forberedelse inden en videre korrespondance påbegyndes, ser vi jer gerne møde en række informative krav.

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens hjemmesideadresse (URL)
  • Dit navn, din titel og kontaktinformation. Inkludér gerne dit telefonnummer og tidspunkt du helst vil kontaktes på.

SPONSORS & PARTNERSHIPS

Daniel Ravnholt
Email: ravnholt@nordicrace.dk

MEDIA & PRESS

Jonas Elming
Email: elming@nordicrace.dk

SPONSORS & PARTNERSHIPS

Event

Red Bull Danmark har været med på sidelinjen, siden begyndelsen i 2012. Med deres innovative og unikke tilgang til ekstremsport, tilfører de Nordic Race noget helt specielt, til både banen og stævneområdet.

Construction

Danmarks største entreprenørudlejer, sørger for at vi har materiellet i orden! Hvad end vi skal konstruere, forhindringer eller afhegning for omklædning, bliver det udført med professionelt grej og vejledning.

Sammen bygger vi professionelt! Materialer som bliver brugt til OCR, skal kunne holde! Det skal kunne holde gentagende gange, under voldsomt belastende forhold. Værktøj og tømmer fås ikke bedre, end hos STARK!

Logistics

Lellinge Container og Kran har været med, siden begyndelsen, når Nordic Race har skulle flytte sine materielcontainere rundt i norden. Intet område er ufremkommeligt, ingen opgave er umulig, for LCK.

Nutrition

Nutramino er nordens største sportsernæringsbrand, og velrenommeret for højkvalitetsprodukter. Produkter som henvender sig til alle. Både den regelmæssige motionist, samt elitesportsudøveren. Nutramino er hovedsponsor for Nordic Elite, og har tilmed en forhindring på banen.

Jack Links Beef Jerky er ægte proteinholdige snacks. Smagfuld røget kød fra de bedste udskæringer. Til Nordic Race kan du prøve kræfter med Jack Links forhindringen, Incline.

Training

crossfit_copenhagen

Crossfit Copenhagen, eller CFC, er Danmarks største CrossFit fællesskab. På landsplan har CFC mere end 20 boxe, dedikeret til funktionel træning. CFC afholder i sommerperioderne OCR-hold, bl.a. for medlemmer som skal deltage i Nordic Race.

Equipment

Har du først haft et produkt fra SKINS på kroppen, så ønsker du aldrig at løbe i andet. Kvaliteten er i top, og der er tænkt på detaljen, når SKINS gør løbeturen til en leg. Kom og besøg SKINS i stævneområdet, hvor du kan prøve deres produkter.

Finesse, design, kvalitet og funktionalitet, er blot et udvalg af parametre, hvor SUUNTO distancerer sig fra konkurrenterne.

SUUNTO er officiel timekeeping partner.

Din Nordic Race oplevelse bliver markant sjovere, hvis du investerer i det rigtige fodtøj. Man kommer ikke langt i et par udtrådte gummisko, på de mudrede bakker. INOV8 har brugt adskillige år på research og optimering, og er i dag toneangivende, inden for trail- og ultrasko.

Charity

Fundracers er en flok OCR fanatiske mænd og kvinder, som deltager i løb, for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Fundracers blev stiftet i kølvandet på Nordic Race, og har været fast inventar lige siden. Du kan, for at støtte, bl.a. købe merchandise fra Fundracers. Nordic Race støtter Børnecancerfonden.