preloder

Alle der ønsker at deltage i en elitedivision til Nordic Race, skal ansøge herom. Vi ønsker at skabe det mest kvalitative felt af eliteløbere, hvorfor alle (uden undtagelse) skal ansøge om optagelse. Ved tilmelding, vælges “Elite”, hvorefter du skal oplyse din aktuelle 5 km tid, samt evt. aktuelle OCR resultater.

Elitefeltet bliver nøje udvalgt, på baggrund af ansøgningerne. Ansøgere får svar pr. mail om hvorvidt de figurerer i elitefeltet. De løbere der ikke bliver vurderet egnet til en elitedivision, bliver tildelt plads i “Elite Qualifiers”. Hvis ansøgeren ikke vurderes kvalificeret til “Elite Qualifiers”, bliver ansøgeren tildelt en plads i nærmeste heat med ledig plads. Alle får svar pr. mail.

Som noget nyt, vil der i 2019 være dommere til heatet med Elite qualifiers, og selvsamme vil have adgang til Elite området, før og efter mål. Det er en ændring, som er en væsentlig forbedring af løbet. Det skaber nogle fantastiske rammer for den gruppe af deltagere, som på sigt skal være med i Eliten. Med tilstedeværelsen af dommere i deres heat, vil springet fra Elite qualifiers til Elite, blive markant mindre. De vil nu kunne måle deres tid, direkte imod vindernes.

OBS! Det koster 650 kr. at deltage i eliten.

TILMELDING TIL ELITEN SLUTTER 14 DAGE FØR DET ENKELTE EVENT!
10 ting du bør vide før du tilmelder dig eliten

1. Du skal ansøge om en plads i eliten
2. Du skal have løbet OCR før
3. En gang elite, er ikke ensbetydende med altid elite. Du skal gøre dig fortjent til en plads
4. Du skal møde op til brief som bliver givet på dagen kl 8
5. Du må ikke få hjælp under vejs på banen
6. Dit armbånd bliver klippet hvis du snyder eller ikke kan klare en forhindring
7. Du kan kvalificere dig til OCRVM
8. Det koster 650 kr at tilmelde sig Eliten
9. Hvis ikke du bliver optaget i Eliten, bliver du placeret i Elite qualifiers
10. You must embrace the pain!

10 TING DU BØR VIDE

OCR Verdensmesterskabet er det første uafhængige globale verdensmesterskab i den voksende sportsgren OCR (Obstacle Course Racing). Det er et enkeltstående event skabt for at forene, promovere og øge deltagelsen og interessen for OCR, samt en fejring og udmærkelse af dets top atleter.

For at kvalificere sig til OCRWC, skal man deltage i Nordic Race Elite divisionerne MALE eller FEMALE.

TOP10 MEN
TOP10 WOMEN
TOP3 VETERAN MEN (40+)
TOP3 VETERAN WOMEN (40+)

Verdensmesterskabet 2019 bliver afholdt d. 11.-18. oktober i London – England.

Atleter kan kvalificere sig til OCRWC baseret på resultater v. specifikke kvalifikationsgivende løb, som Nordic Race. Deltagere til OCRWC er pålagt at fremvise bevisføring for kvalifikationsgivende resultater v. tilmelding.
For specifikke detaljer angående tilmelding, konkurrencedivisioner og OCRWC generelt henviser vi til OCRWC’s hjemmeside her.