EVENTS UNDER PANDEMI

Hvorfor er vi så optimistiske og selvsikre i, at vi i 2021 kan afvikle et sikkert, forsvareligt og mega fedt Nordic Race, til trods for corona? Vi har arbejdet hårdt for at finde måder at afvikle sikre events på under en pandemi, og i oktober lykkedes det, med afviklingen af OCR løbet Red Bull Conquer The Castle, for 1.400 deltager. Dette kunne lade sig gøre med grundig forberedelse, zoneindeling og supervison fra myndigheder og politi.
Hvorfor er vi så optimistiske og selvsikre i, at vi i 2021 kan afvikle et sikkert, forsvareligt og mega fedt Nordic Race, til trods for corona? Vi har arbejdet hårdt for at finde måder at afvikle sikre events på under en pandemi, og i oktober lykkedes det, med afviklingen af OCR løbet Red Bull Conquer The Castle, for 1.400 deltager. Dette kunne lade sig gøre med grundig forberedelse, zoneindeling og supervison fra myndigheder og politi.

COVID-19 ACTION CHART ’21

Ultra ApS, som arrangerer Nordic Race, har erfaring med at afholde events under givne forsamlingsforbud. Dette er vores action plan for kalenderåret 2021, og er udarbejdet i henhold til den danske regerings 5 risikoniveauer og COVID-19 varslingssystem.

VED AFLYSNING

Skulle vi blive påbudt forbud mod afvikling af arrangementer, vil vi som altid søge bedst mulige løsning for kunderne – refundering. Hvis man ikke ønsker refundering, bliver der også mulighed for at konvertere sin billet, til øvrige løb arrangeret af Ultra ApS og/el. som tilgodebevis for fremadrettede løb.