I 2019 bestemmes forhindringerne af deltagerne.

I 2019 bestemmes forhindringerne af deltagerne.

 

Hos Nordic Race har vi altid forsøgt at være innovative og gjort vores ypperste, for at skabe så god en oplevelse som muligt. Vi har altid benyttet os af jeres feedback, men for sæson 2019, vil vi benytte jer (læs. deltagere) endnu mere. Formålet med dette er, at skabe Danmarks bedste OCR events.

Vi ønsker nemlig at involvere jer endnu mere i den planlægningsmæssige fase. Du får derfor mulighed for, at have indflydelse på alt lige fra forhindringer på banen, til designet på vores t-shirts i shoppen.

Udvælgelsen af forhindringer for 2019 står for trapperne og i den forbindelse, vil vi inden længe afholde en spektakulær konkurrence, hvor vinderen får sin “egen” forhindring med næste sæson.
Sidder du med en fremragende ide, så er det altså med, at finde blyant og papir frem. Visualiser din ide, og læg den op i kommentarfeltet (når opslaget kommer op), så er det måske din forhindring, som vi bygger næste år.

Det hele foregår på vores Facebook-siden, og vil blive lanceret engang i efteråret 2018.

Vil du gerne informeres, når konkurrencen skydes i gang? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på, at du bliver holdt opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev >> klik her <<

Vi glæder os til, at se alle jeres ideer.

Det er selvfølgelig kun fantasien der sætter grænser, men tænk gerne på logistiske begrænsninger (vi kan ikke opbevare et pariserhjul).

 

Fakta

Tilmeldingen til Nordic Race – Hasle Bakker 2019 og Nordic Race – Strandparken 2019 er åben, og næsten 2000 personer har allerede tilmeldt sig.

Prisen er i øjeblikket blot 425 kr., men stiger så snart 1000 deltagere har tilmeldt sig det givende løb.