preloder

FRIVILLIG

Tilmeld dig – og bliv en del af vores crew
Tilmeld som frivillig
BLIV EN DEL AF CREWET

Nu har du chancen for at optjene en FRIBILLET til et valgfrit event! Som frivillig til Nordic Race får du en sjov, spændende og anderledes dag, i et team med en masse skønne mennesker.

KONTROLLANT

Som kontrollant er din opgave altafgørende for afviklingen af løbet og opretholdelsen af reglerne, ved de forskellige forhindringer. Du fungerer også som motivator for deltagerne, der får brug for opbakning, tilråb og klapsalver, når de kæmper sig i gennem mudderet.

ORGANISATOR

Som organisator hjælper du i centrum af stævneområdet; Der hvor festen er! Der er tryk på kedlerne, når både løbere og gæster indtager stævneområdet. Du indgår i et team med andre frivillige og ledere, der sammen står for at skabe en fed stemning og en god oplevelse for de besøgende.

OBS

Specifik info angående de forskellige opgaver følger på eventdagen.

OM NORDIC RACE

2 NATIONER

7 BYER

33 EVENTS

29 år – GENNEMSNITSALDER

2012 – STIFTELSESÅR

55.000 DELTAGERE

Nordic Race er en 5-6 km lang forhindringsbane, for alle. Forhindringerne varierer i udformning og karakter, og udfordrer deltagerne på både hurtighed, styrke og teknik.

Nordic Race blev stiftet i 2012, med det formål, at bringe OCR (Obstacle Course Racing) til Norden, hvor kvalitet og professionalisme var i højsædet. Første løb var succesfuldt og blev taget ekstremt positivt i mod af de deltagende, hvorfor der allerede året efter blev afviklet 5 løb, fordelt rundt omkring i Danmark. Den konstante udvikling fra løb til løb, det store fokus på kvalitet, samt loyale og tilbagevendende kunder, har i dag placeret Nordic Race i toppen af europæisk OCR.

Nordic Race er for alle, ung som gammel, høj som lav. Hvad end du er eliteudøver, eller blot ude og få en god oplevelse med vennerne, er Nordic Race den ideelle løsning.

I 2018 afvikles Nordic Race på Amager Strandpark og i det naturskønne Hasle Bakker i Aarhus.

0

Antal deltagere siden 2012

Charity

Man kan ikke sige ”Nordic Race”, uden at sige ”velgørenhed”. Velgørenhed er en fast integreret del af Nordic Race og vi donerer ikke blot enkeltstående beløb, ved indsamlinger og lignende. Vi skaber og indgår partnerskaber, som, udover at generere penge, skaber øget fokus og nødvendig omtale for vores velgørenheds samarbejdspartnere.

BILLEDER

Her finder du en række billeder fra tidligere events, som vi har udvalgt
for at give en indtryk af hvad vores events har at byde på.

VIDEO ALBUM

Vi fanger højdepunkterne fra vores events. Se de fantastiske øjeblikke her.

Nordic Race Trailer

Embrace the Pain

Join The Crew

Construction

Amager Motocrossbane

Elite

Strandparken 2017

Refshaleøen 2017

Recap 2017