Motionsløb alla 2019 

Motionsløb alla 2019 

 

Danmarks nye motionsløb 

“SH*T, hvor er det kedeligt!” – Sådan har du måske taget dig selv i at tænke, mens du luntede ud af en lige landevej i håbet om at smide hvalpefedtet, og få lidt ekstra opmærksomhed på stranden. Efter en løbetur er man afslappet og det giver en hvis selvtilfredshed, men processen er monoton, og det er svært at få opbygget en vedvarende løbe-vane.   

Hvis du kender følelsen og trænger til lidt mere action, eller at blive udfordret på andre parametre end blot din kondition, så er du kommet til det rette sted.

Underholdning i fokus

Et Maraton har længe været en eftertragtet bedrift, men motionsformen tester udelukkende løberen  konditionelt og er ensformigt. Dette er en afgørende årsag til, at OCR-branchen oplever en stigende efterspørgsel, folk søger oplevelser med et element af uvished, og en mulighed for at bryde grænser.     

Vi lever i en stresset hverdag, hvilket kan gøre det svært at overskue, at træne op til en længere distance – så virker 5 km. og 30 forhindringer pludselig lidt sjovere.

Styrke vs. Udholdenhed   

Kigger man på de hurtigste løbere til et marathon, så vil kun de færreste tænke, at her ses en atlet, som for alvor har skubbet sit fysiske potentiale til det ypperste. Overværer man derimod de dygtigste OCR løbere, så ser man en komplet fysik, som er forberedt på hvad end den kastes ud i.

Dette er unægteligt også en trend, som har haft betydning for at flere motionsløbere vælger OCR, da det som træningsform harmonerer bedre med, hvordan mange ønsker at se ud.    

Har du hvad der skal til?  

Skal du klare dig godt i OCR, så skal du både være i god form konditionelt og styrkemæssigt. Mange forhindringer kræver nemlig en kombination af disse to elementer. Crossfit og funktionel træning kombinerer tilsvarende disse fysiske facetter og kan derfor være en god forberedelse, forud for et OCR-løb.

Når det er sagt, så vil langt de fleste være i stand til at gennemføre et OCR-løb. Det er i højere grad et spørgsmål om at have mod til kaste sig ud i det, end om at være i god fysisk form.    

Læs også:

Sådan kommer du igang med OCR – 5 gode råd til dit første løb 

Er OCR-løb noget for dig? 

Køb billet til Nordic Race 2019