Postkort fra crewet!

Patricia har været crew hele sæsonen 2017. Hun elsker fællesskabet og energien, der er i Nordic Race Crewet. Læs mere om hendes oplevelser her:

Første gang, jeg var med som frivillig til Nordic Race var til Strandparken 2017. Det var en af de koldeste fornøjelser jeg til dato har haft – og jeg skulle ikke en gang i vandet.

Jeg var nogle måneder forinden flyttet fra Jylland til Sjælland og ledte efter en måde, hvorpå jeg kunne møde nogle mennesker. Gerne nogen som ikke nødvendigvis havde de samme interesser som mig. Samtidig forsøgte min gode veninde at overtale mig til at tage med og løbe til Nordic Race. På grund af en skade i skulder og kraveben, var jeg tilbageholdende med at tilmelde mig løbet. Jeg ville gerne se det hele an først. Løsningen på begge problemer, blev at melde mig som frivillig sammen med min veninde. Og hvilken løsning dét var!

Første gang jeg trådte ind på eventpladsen, var det som at træde ind i et inferno af energi og forventninger. Forberedelserne var stadig i gang, så allerede kl. 8 om morgenen var der fart over feltet. Det var meget tydeligt allerede fra start, det var mennesker der brændte for sagen, der rendte rundt – i øvrigt noget der meget hurtigt smitter. Kroppen fik et ekstra skud energi og det var endda inden den første lunkne, famøse energidrik.

Min veninde og jeg blev sat ved det første drop i Amager Strandpark og det var, uden tvivl, lige stedet vi skulle være. Dem hun ikke kunne overtale til at overkomme deres frygt for enten højden eller vandet, kunne jeg overtale og omvendt. Hver evig eneste gang en person kom op på ‘vores’ platform med ordene ”jeg kan ikke” og vi fik dem omvendt, var det en kæmpe sejr. Ikke kun for personen som rent faktisk endte med at hoppe alligevel, men også for min veninde og jeg.Jeg stod på den platform og troede på hver og én og deres evner til at gennemføre løbet og alle dets forhindringer og det var en fantastisk fornemmelse at være medvirkende til, at få deltagerne selv til at tro på det samme.

Efterfølgende har jeg været frivillig både på Hasle Bakker i Aarhus og på Refshaleøen i København. Jeg er bestemt ikke færdig med at råbe af, heppe på og skubbe til (selvfølgelig kun i overført betydning, jeg kunne aldrig finde på at skubbe nogen fysisk, medmindre de beder mig om det) deltagere til Nordic Race. Dem jeg har mødt i crew-gruppen, har alle været små glædes bobler med kæmpe smil på deres læber. Fællesskabet har været præget af en åbenhed overfor alt og alle, som jeg ikke har fundet andre steder. Vi kommer alle sammen med det samme mål – at hjælpe deltagerne til at komme igennem både fysiske og mentale forhindringer – og det er virkelig noget, der kan binde folk sammen på en helt unik måde. Så bare rolig … der er skam også plads til dig som frivillig.

Om mig:

Jeg hedder Patricia og jeg er 27 år gammel. Jeg studerer Ernæring og Sundhed på Absalon og arbejder ved siden af i et bowlingcenter i Næstved.
På en øde ø ville jeg tage chokolade, kaffe, tunge vægte, min cykel, glimmerneglelak og min PS4 med, hvilket også meget fint opsummerer resten af mit liv.

 

 

Du kan også blive crew HER