Derfor skal du prøve kræfter med COP RUN x Nordic Race!

Hvorfor er du vild med COP RUN? Første gang, jeg prøvede kræfter med COP RUN var ved dåben i 2015. Jeg har altid holdt mere af mellemdistance end langdistance løb og kombinationen af konkurrence og teamwork tændte mig. Jeg har deltaget flere gange efterfølgende. Både for at løbe alt hvad jeg kan, men også for stemningen. Alle lider lige meget og det skaber et fedt fællesskab!

Hvad forventer du, at forhindringer, vil give til COP RUN oplevelsen? For mig betyder det, jeg endelig har en chance for at lege med de hurtige drenge! Min force er teknik, flow og fart. Forhåbentlig vil mine mange år med forhindringsløb, give mig en fordel på dagen. Jeg løber med Nikolaj Dam og Mads Toft. De er nogle hurtige banditter og gode kammerater – der skal ikke herske nogen tvivl om, at motivationen er i top!

Mit navn er Leon Kofoed, jeg er 25 år og passioneret OCR løber. Sammen med Nikolaj Dam ejer jeg OCR Training Denmark. Jeg er en aktiv bandit, der elsker at race og rejse – begge to på samme tid, er en laber cocktail! 

 

Hvorfor er du vild med COP RUN? Dét der gør, jeg er vild med COP RUN er helt klart sammenholdet og den fede stemning, der er til disse løb. Der er fart over feltet. Selvom det “kun” er 5 x 1 km får man lov til at smage på syren i benene og jernfornemmelsen i munden. Folk hepper på én hele vejen, uanset om man er eliteløber eller hyggemotionist! Man glemmer helt, hvor hårdt man egentlig har det når man er i ilden, da ens holdkammerater står klar til at tage imod dig.

Hvad forventer du, at forhindringer, vil give til COP RUN oplevelsen? Jeg forventer, Nordic Races forhindringerne, vil tilføre ekstra udfordring. Jeg er selv vild med forhindringsløb og synes det er den perfekte kombination. Det kræver noget at køre med høj puls og skulle forcere en forhindring. Man kan altså ikke bare løbe med hovedet under armen, man bliver nødt til at holde fokus og koncentrere sig om, hvad der kommer. Det bliver ikke et traditionelt løb. Man kommer lidt ud af sin komfortzone, men det er også dét der giver et rush og en succesfølelse! Bedst af alt, så har man nogle at dele oplevelsen med. Det bliver en stor legeplads for voksne (selvfølgelig med betydelig mere sved på panden)!

Mit navn er Malene Meyer, 25 år og er uddannet dyrepasser. Når jeg ikke er i stalden for at passe dyr, bruger jeg enormt meget tid på at løbe, styrketræne og træne op til OCR.