Sådan kommer du i gang med OCR – 5 gode råd til dit første løb

Vi har samlet de 5 bedste råd til dig, der vil løbe dit første Nordic Race. Forhindringsløb er nemt at komme i gang med, især hvis du læser vores 5 tips…

 

1. Gør det sammen…

Tag din bedste ven, din fætter, din kollega eller en anden kammerat under armen, og få en fantastisk dag sammen. I kan hjælpe hinanden gennem forhindringerne, støtte hinanden og give hinanden opbakning gennem hele løbet. Det er bare sjovere at løbe sammen!

 

2. Udforsk selv kortet…

Inden hvert Nordic Race lægger vi rutekortet op på vores Facebook-side. Kig kortet godt igennem og se selv, hvad du skal igennem. Når du har set ruten og forhindringerne, kan du finde forklaringer og yderligere billeder af forhindringen på vores hjemmeside.

 

3. Det rette grej til opgaven…

Når du løber Nordic Race, behøver du ikke en masse dyrt udstyr, men du bør nu alligevel ikke løbe i dit mest udtrådte par Converse. Hop i stedet i et par sko, du kan holde ud at løbe i, og som har lidt grip. Hvad angår tøj, så undgå bomuld og andet stof, der absorberer og holder på vand.

 

4. Forbered dig på hjemturen…

Når man løber over målstregen, med adrenalinen pumpende og trætte muskler, vil man bare gerne puste ud og slappe af. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd har tænkt over, hvad du gør efter løbet. Sørg for at have tørt tøj med, så du ikke bliver underafkølet, og lidt at komme i maven, så kroppen har noget energi at tære på.

 

5. Tilmeld dig i god tid…

Det kan være en rigtig god idé at tilmelde sig tidligt. Priserne stiger i takt med, at de forskellige heats bliver fyldt ud. Det betyder, at de første billetter er de billigste. Er du hurtigt ude, kommer du også at komme til at løbe i netop det heat, du ønsker – og det er især vigtigt, hvis I er flere venner, der gerne vil være sikre på at løbe sammen.

 

Så hvad venter du på? Kom i gang med dit første (eller næste) Nordic Race her.