Sådan kommer du i gang med OCR – 5 gode råd til dit første løb

Vi har samlet de 5 bedste råd til dig, der vil løbe dit første Nordic Race. Forhindringsløb er nemt at komme i gang med, især hvis du læser vores 5 tips…

1. Tilmeld dig i god tid…

Det kan være en rigtig god idé at tilmelde sig tidligt. Priserne stiger i takt med, at de forskellige heats bliver fyldt ud. Det betyder, at de første billetter er de billigste. Er du hurtigt ude, kommer du også at komme til at løbe i netop det heat, du ønsker – og det er især vigtigt, hvis I er flere venner, der gerne vil være sikre på at løbe sammen.

2. Vær flere…

Tag din bedste ven, din fætter, din kollega eller en anden kammerat under armen, og få en fantastisk dag sammen. I kan hjælpe hinanden gennem forhindringerne, støtte hinanden og give hinanden opbakning gennem hele løbet. Det er bare sjovere at løbe sammen!

3. Relevant træning…

Du behøver ikke være superman for at deltage, men det er nu alligevel en god ide at træne bare en smule. Vi anbefaler at man løber trail, da underlaget og det afvekslende terræn er tilsvarende til, hvad du møder til Nordic Race. Derudover kan du med fordel inddrage funktionelle øvelser, i din træning. Er du medlem af en fitnesskæde, er der op til flere hold, hvor funktionel træning er prioriteret.

4. Tøjvalg…

Så lidt og så let som muligt, plejer vi at sige. Det handler simpelthen om, at du skal kunne holde ud at transportere dit drivvåde tøj, op og ned af diverse forhindringer. Tætsiddende, er endnu et absolut MUST! Løse og flagrende genstande har det med at hænge fast i pigtråden.
Hop i et par sko, du kan holde ud at løbe i, hvad end det er en almindelig sko, eller en trailsko.

5. Før og efter løbet…

Læs information og følg med på de sociale medier, hvor der bliver opdateret. Hvor er parkeringen, bagagen, toiletterne osv. Alt sammen information som er tilgængelig i dagene op til eventdagen, og kan spare dig for unødig stres inden startskuddet går.
Efter løbet anbefaler vi at man har noget tørt tøj med, og evt. et håndklæde.

Så hvad venter du på? Kom i gang med dit første (eller næste) Nordic Race her.