[icon name=”user” class=”” unprefixed_class=””] INDIVIDUEL

Som individuel løber kan du få testet din egen styrke og teknik, da du ikke har noget til at hjælpe dig igennem forhindringer. Du er uafhængig af andre løbere og kan løbe efter af få den bedst mulige tid!

[icon name=”users” class=”” unprefixed_class=””] HOLD

Deltagere, der løber som hold, har mulighed for at hjælpe hinanden på ruten og få en fantastisk oplevelse af sammenhold og fællesskab.
Når I tilmelder jer som holddeltagere, skal I enten oprette et holdnavn (første tilmelding), eller tilmelde jer et allerede eksisterende holdnavn (efterfølgende tilmeldinger). Vi anbefaler alle der ønsker at løbe som hold, at man tilmelder sig samtidig. Derved undgår man, at en startgruppe (heat) bliver fyldt op, inden alle holdets deltagere har tilmeldt sig.

Firmahold

TEAMBUILDING PÅ HØJT PLAN!

Bring dine medarbejdere tættere sammen med Nordic Race. Sport er et godt afbræk fra en hektisk hverdag og bringer folk tættere sammen end noget andet. Vi udfordrer jeres medarbejdere til det absolutte max ved vores events. 

Hvorfor forhindringer? Hvorfor ikke bare en almindelig løbetur? 

De udfordringer og baner vi sætter op, er alt andet end almindelige! En almindelig løbetur giver ikke dine medarbejdere andet, end en almindelig oplevelse. Nordic Race presser folks grænser og tager dem gennem både frygt og forhindringer, sammen!

Formålet med Nordic Race er at overkomme forhindringer, samt skabe resultater, sammen! Vi tænker at jeres virksomhed har noget nær samme filosofi!

VIRKSOMHEDSKONKURRENCE

Som tilmeldt virksomhedshold, konkurrerer man imod andre virksomheder. Afgørelsen vil være baseret på holdets 10 hurtigste løbere, hvis tid sammenlægges.

Med titlen som hurtigste virksomhed i Danmarks største OCR løb, medfølger indgravering af virksomhedens navn i vores store virksomhedspokal, som er med til alle events, håneretten, samt retten til at triumferer på kontoret, værkstedet eller i frokoststuen. Desuden får i også en pokal til kontoret med jeres virksomhedsnavn indgraveret.

 

FIRMAHOLD PÅ MERE END 10?

Udfyld venligst kontaktformen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

min tilmelding

[icon name=”user” class=”” unprefixed_class=””] Min Sporstimingprofil

I din mailkvittering finder du et link til din sportstimingprofil, hvor du kan se dine tilmeldinger.

[icon name=”address-card-o” class=”” unprefixed_class=””] Hvornår modtager jeg mit startnummer?

Inden løbet modtager du en mail med dit startnummer, der er personligt og som kun DU kan hente i check-in, hvor der skal vises gyldigt ID. I infomailen vil der ligeledes være mere info angående løbet.

[icon name=”users” class=”” unprefixed_class=””] Jeg glemte at tilmelde mig mit hold?

På din Sportstimingprofil kan du både tilmelde dig allerede oprettede hold, eller ændre holdnavn.

[icon name=”eye” class=”” unprefixed_class=””] Jeg kan ikke se min tilmelding på min Sporstimingprofil?

Hvis du ikke kan se din tilmelding på din profil, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke er tilmeldt, da der kan opstå fejl. Skriv til info@sportstiming.dk for hjælp.

[icon name=”envelope” class=”” unprefixed_class=””] Jeg har ikke modtaget min mailkvittering?

Hvis ikke du har modtaget din mailkvittering, kan du have skrevet din mail forkert, eller den kan være endt i dit spamfilter. Husk derfor at tjekke dit spamfilter, i din mailbrowser, inden du sender en mail til info@nordicrace.dk. På din Sportstimingprofil, kan du rette din mail adresse. Eller du kan få gensendt din mailkvittering ved at trykke her.

Deltagerliste

Deltagerlisterne finde du her:
Strandparken
Hasle Bakker

[icon name=”ticket” class=”” unprefixed_class=””] Jeg kan ikke deltage alligevel?

Hvis du er forhindret i at deltage, har du 2 muligheder.

  1. Giv/sælg din billet videre: På din Sportstimingprofil kan du ændre navn på billetten, mod et administrationsgebyr på 150 DKK.
  2. Flytning af billet: Flyt din billet til et andet løb, i indeværende år/sæson, mod et administrationsgebyr på 150 DKK. Skriv til info@nordicrace.dk, hvis du ønsker at flytte din billet. OBS: Det er ikke muligt at refundere billetter.