fbpx
Mød Patrick!

Patrick Ljungvall er 29 år, bor på Amager og er lige blevet ansat i Nordic Race. Han startede som frivilligt Crew medlem, efter selv at have deltaget i et af Nordic Races forhindringsløb: ”Min første oplevelse, var da jeg deltog i ’The Beach’ løbet på Amager Strandpark. Det var så fedt når folk stod ved forhindringerne og heppede. Det gav virkelig energi og hjalp én til at kæmpe videre og komme over forhindringerne.”

Efter eventen, spurgte en af Patricks veninder, om han kunne tænke sig at blive en del af Crewet: ”Jeg ville tage det at heppe til the next level! Så jeg råbte og skreg af folk, så meget at jeg var helt hæs dagen efter. Men jeg gjorde det for at hjælpe deltagerne igennem forhindringerne. De skulle tænke: ’Jeg kan kraftedeme godt!’ og jeg oplevede, deltagere komme over forhindringer, som de ikke selv troede de kunne klare.”

Det der er mest motiverende for Patrick, er at se deltagerne udfordre sig selv og gøre noget de aldrig havde forstillet sig de kunne: ”Det er fedt at se når folk presser sig selv og overvinder deres grænser. Det er fedt når deltagerne kommer igennem forhindringen og løber videre med et kæmpe smil på, fordi de klarede noget de ikke troede de kunne.”

Netop dét er hele humlen i Nordic Race; at udfordre sine egne grænser og gøre noget, man ikke troede var muligt. Crewet er en vigtig del af at opmuntre og hjælpe deltagerne igennem løbet. Patrick oplevede allerede til sin første event som frivillig, hvordan Crewet gjorde en forskel: ”Der var en forhindring, hvor man skulle kravle under et lavt net med let stød i. Foran forhindringen stod en pige, der simpelthen ikke turde at kravle igennem. Også selvom vi alle stod og heppede og kom med opmuntringer. Hun var gået helt kold. Så i stedet for at råbe mere, var vi en 6-8 frivillige, der faldt ned på alle fire og kravlede igennem sammen med hende. Hun fik kæmpet sig under nettet, sammen med os, og kom igennem med en kæmpe sejr over sin egen frygt.”

Efter nogle års frivillig indsats i Crewet og mange fede oplevelser, blev Patrick tilbudt en stilling i Nordic Race: ”Min opgave er nu, at være områdeansvarlig for bagageindleveringen på eventdagen. Til sidste event var målet, at alle skulle have deres bagage på under 60 sekunder, fra de kom op til teltet. Og det klarede et par fra Crewet og jeg, sammen! Jeg er stadig mest i mit es på banen, hvor jeg kan råbe af deltagerne og motivere dem, men det er altid spændende med nye udfordringer.”

Målet var ikke en ansættelse, da Patrick startede i Crewet, men det betyder meget at blive tilbudt en ansættelse, efter så mange frivillige timer i Crewet: ”Det viser, at det bærer frugt at holde ved og det betaler sig at brænde i gennem og gøre sit absolut bedste. Jeg startede som ganske almindelig frivillig, men blev hurtigt mere end det. Jeg kom ofte dagen efter for at hjælpe med at rydde op og pakke sammen, fordi jeg synes det er så fedt at være en del af det her.

Vil du også være en del af Crewet og få en masse fede oplevelser til Nordic Race, så tilmeld dig her

Du kan også se alle vores kommende events, beskrivelse af forhindringer og meget andet på nordicrace.dk