fbpx
Den nye generation af motionsløb

Den nye generation af motionsløb

 

Danmarks nye motionsløb 

“SH*T, hvor er det kedeligt!” – Sådan har du måske taget dig selv i at tænke, mens du luntede ud af en lige landevej med håbet om at smide hvalpefedtet, og forbedre din kondition. En løbetur kan være ganske fornuftig træning, men processen er monoton, og det er svært at opbygge en vedvarende løbe-vane.   

Hvis du kender følelsen, måske trænger til lidt mere action, eller bare gerne vil udfordres på andre parametre end blot din kondition, så er du kommet til det rette sted.

Underholdning i fokus

Et Maraton har længe været en eftertragtet bedrift, men motionsformen tester udelukkende løberen  konditionelt og er ensformigt – Den lettere kedelige opfattelse af langdistanceløb, har haft en positiv indvirkning på OCR-branchen – OCR spiller nemlig på flere parametre end blot kondition, hvilket har betydet at stadig flere løbere har konverteret til OCR. 

Styrke vs. Udholdenhed   

Ser man på Eliten til et langdistanceløb, så vil kun de færreste tænke, at her ses en atlet, som for alvor har skubbet sit fysiske potentiale til det ypperste. Dette skyldes at en spinkel fysik ofte ikke harmonerer, med det almene billede af en sund og veltrænet krop. Overværer man profesionelle OCR løbere, så oplever man en mere komplet og muskuløs fysik, da hele kroppen aktiveres i OCR. 

 Har du hvad der skal til?  

Skal du klare dig godt i OCR, så skal du både være stærk ift. din kropvægt og have et højt konditionelt niveau. Mange forhindringer kræver nemlig en kombination af disse to elementer. Crossfit og funktionel træning kombinerer tilsvarende disse fysiske facetter og kan derfor være en god forberedelse, forud for et OCR-løb.

Kun de færreste kan klare alle forhindringer i Nordic Race, men alle kan være med. Klarer du ikke en forhindring, så skal du blot løbe en strafrunde. 

Det handler først og fremmest om at have modet til, at kaste sig ud i det ukendte – Tør du udfordre dig selv? 

“Life starts at the end of your comfort-zone”  

  

Læs også:

Sådan kommer du igang med OCR – 5 gode råd til dit første løb 

Er OCR-løb noget for dig? 

Køb billet til Nordic Race 2019