fbpx
Nordic Race – den nye firmafest? 

I den seneste tid, har vi oplevet en vækst i deltagelse, fra virksomheder over hele landet, til vores events. Derfor har vi taget fat i OCR Training Denmark, for at høre hvad der ligger til grund for denne vækst. OCR Training Denmark er landets førende forhindringsløbstrænere og arbejder specifik med træning i virksomheder.

OCR Training Denmark siger:
“Nordic Race er den ideelle teambuilding for enhver virksomhed. Formålet med deltagelsen er at overkomme forhindringer og skabe resultater sammen – præcis som man gør på en arbejdsplads! Hvis man forinden sin deltagelse i Nordic Race træner, sveder og forbereder sig sammen, vil man knytte endnu stærkere bånd blandt kollegaerne.

Vi ved udmærket godt, at vi træder ind i folks intimsfære når, vi beder dem løbe Nordic Race sammen og når vi træner dem op til løbet. Det er en del af rejsen, men når vi gør det, på den helt rigtige måde, så forvandler man hurtigt usikkerhed og nervøsitet til succes og selvtillid.”

OCR Training Denmark er startet af Leon Kofoed og Nikolaj Dam, der begge er elite OCR løbere og har vundet flere runder af Nordic Race. Se mere om OCR Training Denmark HER

I følge ny dansk forskning, nedsætter træning korttidssygefraværet og øger produktivitet. Forskningen er udført af Just Bendix Justesen fra Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet. Den viser, at bare én times træning om ugen, nedsætter korttidssygefraværet med op til 56% og øger produktiviteten med op til 10%. (Kilde: Århus Stiftstidende)