fbpx

HANDELSBETINGELSER
Vilkår og betingelser – Nordic Race

Indledende information:
Følgende information omhandler og gælder for alle tjenesteydelser, som Ultra ApS (herefter benævnt Ultra) tilbyder i relation til Nordic Race (herefter benævnt NR). Ved køb af både produkter og løbsbilletter, accepterer du dermed automatisk de følgende betingelser og vilkår.

Virksomheds navn og adresse:
Ultra ApS, Geminivej 66, 2670 Greve

Hjemmeside:
www.nordicrace.dk er hosted af WP-engine.
Hjemmesiden (www.nordicrace.dk) indeholder information angående alle services relateret til NR. Information fundet andre steder er ikke gældende, medmindre det også figurerer på hjemmesiden. Ved køb af en billet til et Nordic Race løb, vil man blive omdirigeret til www.sportstiming.dk. Vær opmærksom på, at Sportstimings egne vilkår og betingelser også er gældende her.

Betaling:
NR modtager betaling med DANKORT/VISA-DANKORT, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestrocard, Mobilpay og ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Beløbet for billetterne bliver trukket ved afsendelse af billetterne.

Prissætning:
NR forbeholder sig rettigheden til at ændre prisen på alle ydelser og produkter. Prisen der er gældende, når ordren oprettes, fastholdes dog gennem hele købsprocessen.
*Er der tale om softwarerelaterede eller menneskelige fejl, hvor et produkt bliver prissat med en tydeligt forkert pris, forbeholder NR sig retten til at annullere ordren – i dette tilfælde vil køberen blive gjort opmærksom på, at ordren bliver annulleret.

Ændringer af produkt:
NR forbeholder sig retten til at ændre lagerbeholdningen i forhold til løbsbilletter, gavekort og merchandise. NR forbeholder sig også retten til at afvise et salg, selvom der fremgår en lagerbeholdning. Skulle du på nogen måde komme til at købe et produkt/en billet, som er udsolgt, vil beløbet altid blive refunderet.

Ændring af indhold:
NR forbeholder sig retten til at ændre indholdet til hvilket som helst løb, på hvilket som helst tidspunkt. Information givet før et løb er gyldig i forhold til mængden af forhindringer, ikke nødvendigvis de specifikke forhindringer. F.eks. kan en forhindring altid tage en anden forhindrings plads, grundet manglende materiale, materielskade, miljømæssige udfordringer osv. NR forbeholder sig retten til at ændre distancen med op til to kilometer, grundet miljømæssige udfordringer, lokal lovgivning, løbstilladelser osv.

Levering:
Levering af merchandise tager typisk 3 arbejdsdage og har en fragtpris på 39 kr, imens kvittering for køb af løbs billet modtages pr. mail indenfor 10 minutter.

Refusionspolitik:

NR refunderer ikke løbsbilletter. Det er muligt at overdrage sin billet til en ny deltager mod et administrationsgebyr på 200,- DKK indtil 21 dage før løbet. Har du tilkøbt ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’, kan du overdrage din billet til en ny deltager indtil 48 timer før løbet uden at blive påkrævet administrationsgebyr. Har du tilkøbt ‘mulighed for ændringer og overdragelse’ på din elite billet frafalder muligheden for ændringer 14 dage før eventet. Det er ikke muligt at overdrage sin billet købt med ‘The Ultimate’. Ligeledes er det ikke muligt at tilkøbe ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’.

Tilkøbet ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’ er bindende og kan derfor ikke refunderes. Produkter, merchandise osv. købt på vores webshop kan refunderes op til en måned fra købsdato eller byttes i forhold til lagerbeholdning. NR refunderer ikke gavekort.

Der refunderes ikke fragt ved returnerede varer.

Gyldighed af gavekort:
Gavekort udstedt af Ultra er gyldige i 2 år. Gavekortet kan godt benyttes som betaling til events, der finder sted på et tidspunkt, der ligger uden for gyldighedsperioden, men gavekortet skal indløses senest 2 år efter købsdatoen.

Varebeskadigelse:
– Beskadigelse under transport:
Merchandise og / eller produkter købt fra www.nordicrace.dk vil blive sendt i overensstemmelse med bibeholdelsen af sikkerhed for produktet. Hvis et produkt er beskadiget, når det modtages, refunderer eller bytter NR varen, alt efter hvad der ønskes af kunden.
– Beskadigelse I forbindelse med brug:
NR stiler altid efter at sikre en høj kvalitet, når det kommer til stof og tekstil. Hvis et produkt er beskadiget i forbindelse med brug, og du ønsker at reklamere, skriv da til NR’s kundeservice (support@nordicrace.dk) med så meget information som muligt omkring beskadigelsen, og medsend gerne billeder.NR forbeholder sig retten til at afvise et tilbagebetalingskrav og/eller en ombytning af en vare, hvis denne er beskadiget af selvforskyldte årsager.

Force Majeure:
I tilfælde af aflysning på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som Nordic Race ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Sikkerhed:
1. Før et løb/event:
En deltager til NR er ansvarlig for hans/hendes egen fysiske sikkerhed op til et event. Hvis træningen går galt op til deltagelsen i et event, kan NR ikke holdes ansvarlig for de aktiviteter, som er skyld i skaden. Hvis en deltager bliver skadet i forbindelse med opvarmningen til et løb, kan NR ikke holdes ansvarlig for den opståede skade.

2. I løbet af et løb/event: – Sikkerhed på ruten
Deltagelse i NR foregår på eget ansvar. NR kan ikke holdes ansvarlig for nogen slags skader grundet terrænoverflader, bevoksning, allergiske reaktioner osv. Deltagelse i NR betyder løb offroad, på naturlige stier samt andre steder, der ikke nødvendigvis er menneskeskabte.

– Sikkerhed på forhindringerne:
Hver menneskeskabt forhindring er tildelt et antal frivillige, baseret på aspekter såsom
sikkerhedsrisiko, størrelse osv., som har til opgave at sikre sikkerheden for deltagerne.
Sørg altid for at følge instruktionerne, der bliver givet fra de ved forhindringerne. Hvis du er i tvivl, spørg da altid den frivillige for råd og vejledning før gennemførsel af forhindringen. NR vil ikke holdes ansvarlig for skader, der måtte opstå grundet et forsøg på at gennemføre en forhindring.

3. Efter et løb/event:
NR kan ikke holdes ansvarlig for nogen skader, der angiveligt er relateret til tidligere NR events. Blå mærker, mindre sår osv. kan forventes ved deltagelse i NR. Derfor vil alle krav om ansvar blive afvist. Hvis en skade skyldes noget på ruten og/eller en forhindring, se da ”Sikkerhed på ruten” og ”Sikkerhed af forhindringerne” ovenfor. Ønsker en deltager at lave en skadeinsigelse efter endt løb, skal denne insigelse være sendt til NR indenfor 2 uger efter løbsdatoen. 

4. Generelle sikkerhedsforanstaltninger:
Røde Kors er altid til stede ved NR events, i tilfælde af, at der skulle opstå skader.

5. Materielle sikkerhedsbetingelser:
NR kan ikke holdes ansvarlig for ødelagt materiel, gadgets, elektroniske enheder osv. Hvis du f.eks. vælger at medbringe en eller flere gadgets, såsom GoPro eller fitness tracker, bærer du selv det fulde ansvar for disse.

6. Svømning:
Nogle NR-events indeholder forhindringer, hvor svømning er nødvendigt, grundet dybt og/eller åbent vand. Som en del af sikkerhedsprotokollen, sørger NR for det nødvendige antal livreddere ved disse forhindringer. Vi anbefaler deltagere med dårlige svømmeevner at deltage i løb, som ikke inkluderer svømning. Hverken livreddere stillet til rådighed af NR eller NR selv kan holdes ansvarlig for ulykker/skader/dødsfald.

Overdragelse:

– Har du tilkøbt ‘Mulighed for ændringer og overdragelse” kan du overdrage din billet til en ny deltager uden at betale administrationsgebyr optil 48 timer før løbet. Har du tilkøbt ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’ til din Elite ansøgning frafalder muligheden for overdragelse af billet til ny deltager 14 dage før eventet. Har du ikke tilkøbt ‘Mulighed for ændringer og overdragelse” bliver du opkrævet et administrationsgebyr på 200 DKK ved overdragelse af billet. Uden tilkøbet ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’ frafalder muligheden for overdragelse af billet 21 dage inden det specifikke event. Det er ikke muligt at ændre sin billet til at andet NR event.

– Såfremt din billet er købt med ‘The Ultimate’ er det ikke muligt at overdrage sin billet. Det er ej heller muligt at tilkøbe ‘mulighed for ændringer og overdragelse’ eller muligt at ændre sin billet et andet NR event.

– NR vil ikke lade deltagere løbe under forkert/falsk navn, og udleverer derfor ikke startnumre med et fejlagtigt navn på, eller navne der ikke stemmer overens med fremviste ID, når det afhentes i check in teltet på eventdagen.

– NR vil ikke holdes ansvarlig for ændring af tilmeldtes personlige informationer. Alle tilgængelige ændringer på en tilmelding kan foretages ved at logge ind på www.sportstiming.dk, hvor tidligere nævnte vilkår og betingelser gør sig gældende.

– Køberen/modtageren af en videresolgt billet skal også acceptere vilkår og betingelser. NR vil derfor ikke holdes ansvarlig i det tilfælde, at det erfares, at køberen har manglende viden om disse.
Tilmelding:

– Tilmelder man sig som virksomhed via agentadgang, er der mulighed for at ændre antal tilmeldte samt information på disse. Denne mulighed frafalder 15 dage inden det givne event, hvor en faktura på de tilmeldte deltagere oprettes og fremsendes til betaling. Faktura skal være betalt inden løbsdagen. Hvis det ikke er sket, forbeholder NR sig rettigheden til at nægte deltagerne adgang til banen.

Specifikke deltagelsesvilkår:
– Kun deltagere i elitedivisionen kan opnå en plads på podiet til NR events. Alle der ønsker at deltage i en elitedivision til Nordic Race skal ansøge om dette. Ved tilmelding vælges “Elite”, og her skal ansøgerens bedste OCR tid oplyses. Herefter gennemgår vi ansøgningerne og vurderer, hvem der er egnet til elitedivisionen. De løbere der ikke bliver vurderet egnet til elitedivisionen, bliver tildelt en plads i “Elite Qualifiers”. Hvis ansøgeren ikke vurderes kvalificeret til “Elite Qualifiers”, bliver ansøgeren tildelt en plads i nærmeste heat med ledig plads. Alle får svar per mail senest 14 dage før det pågældende event.

– Deltagere som registrerer sig i elitedivisionen vil på dagen få udleveret en løbsvest. Det er påkrævet, at denne bæres under hele løbet. Vesten skal afleveres tilbage til NR efter løbet. Afleveres vesten ikke tilbage, opkræves der et gebyr på 1000 DKK.

– NR’s virksomhedspolitik ønsker at sikre en minimal kø ved hver forhindring, hvilket til dels relaterer sig til, at deltagere løber i de korrekte heats. Alle deltagere skal løbe i det valgte heat ved tilmelding. Hvis en deltager ønsker at skifte heat og har tilkøbt ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’ bliver denne deltager kun opkrævet en eventuel prisforskel på det nuværende heat og det ønsket. Ønsker en deltager at skifte heat, og denne har ikke tilkøbt ‘Mulighed for ændringer og overdragelse’ vil der blive opkrævet et administrationsgebyr på 100 DKK samt en eventuel prisforskel på det nuværende heat og det ønsket. Ændring af heat foretages på www.sportstiming.dk. NR forbeholder sig retten til at afvise at lave en ændring, grundet pladsmangel på et heat. Er billetten købt med ‘The Ultimate’ er det ikke muligt at ændre heat.

– Ved køb af ‘The Ultimate’ gælder de fremsendte koder til startnumre kun til Open Race i det indeværende år. Koderne er personlige og individuelle. Bliver koderne brugt af et andet individ end køberen, forebeholder vi os retten til deaktivere og annullere individets tilmelding.

– ‘The Ultimate’ deltagere er først berretiget til at modtage ‘The Ultimate’ medaljen, når alle Nord Race løbene i den given sæson er gennemført. NR foreholder sig retten til at ikke at udlevere ‘The Ultimate’ startnumre og medalje, såfremt løbene ikke gennemføres.

Tidsregistrering:
– Bemærk: Når du afhenter dit startnummer på eventdagen, modtager du samtidigt en chip, der registrerer din tid. Placer denne chip på din sko for at sikre korrekt tidtagning. Hvis du placerer chippen andre steder, er der risiko for, at din tid bliver ukorrekt og/eller ufuldstændig. NR vil ikke holdes ansvarlig for fejl og/eller ufuldstændige tider registreret af www.sportstiming.dk. Hvis du oplever en fejl i den registrerede tid, kontakt da info@sportstiming.dk.
– Individer under 15 år skal løbe i selskab med en voksen på minimum 18 år og samtidigt medbringe en forældreerklæring som afleveres i check in.
– Individer mellem 15 år og 18 år skal medbringe en forældreerklæring som afleveres i check in. Du kan finde forældreerklæringen i forbindelse med tilmeldingen eller i FAQ’en på www.nordicrace.dk.

Kommercielle vilkår:
– Omfattende promovering af firmaer, som ikke er associeret med NR er ikke tilladt. Strandflag, bannere, produktsalg osv. er strengt forbudt, medmindre der er lavet en aftale med løbsledelsen.

– Sponsorater giver os mulighed for at sikre de bedst mulige vilkår for vores deltagere, og vi opfordrer derfor ikke til kommercielle happenings.

– Musikken til eventet bliver udvalgt og afspillet af vores ”hus-DJ” (udlånt af Red Bull Danmark). Det er ikke tilladt for deltagere at spille og/eller optræde med nogen som helst form for musik til vores events.

Transport og parkering:
– NR vil ikke holdes ansvarlig for udfordringer relateret til transport af deltagere.

– Trafikale udfordringer, vejblokader, strejke mellem offentlige ansatte og lignende har ingen indflydelse på deltagelse i NR. Deltagere til vores events er udelukkende selv ansvarlig for transport.

– Parkeringsvilkår er gældende i forhold til lokal lovgivning/skiltning. NR vil ikke holdes ansvarlig for parkeringsbøder og/eller biler der bliver fjernet. Bemærk: nogle sponsorer har eksklusive tilladelser via løbsledelsen. Alle deltagere skal parkere i forhold til skiltning/lokale regler. NR refunderer ikke nogen parkeringsbøder eller lignende.

Bagage:
– NR tilbyder gratis bagageopbevaring til alle vores events. Al bagage holdes under opsyn af et antal frivillige. Vi forsøger altid at forbedre os, især i forhold til opbevaring af deltagernes ting. Vi har endnu ikke haft en utilsigtet hændelse, hvilket vi sætter en ære i.

– NR vil ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne ting og/eller mistet/stjålen bagage.

– Yderligere kan NR ikke levere overdække til bagagen, og vil derfor ikke holdes ansvarlig i tilfældet af våd bagage grundet regn på eventdagen.

Deltagelse under påvirkning:

– NR vil ikke holdes ansvarlig for deltagere, der løber under påvirkningen af alkohol og/eller narkotika.

– Hvis en deltager på nogen måde repræsenterer en fare for meddeltagere, frivillige, tilskuere osv., vil NR håndtere denne på passende vis.

– Hver deltager har et fælles ansvar for at holde øje med hinanden og rapportere mistænkelig adfærd til løbsledelsen.

Din data:
Vi respekterer dit privatliv. Enhver personlig information du oplyser, er udelukkende brugt til at give dig den bedst mulige service. NR bruger denne information til bedre at forstå vores kunder og dermed tilbyde den bedst mulige service. Dette indebærer bl.a., at vi kan sende dig købskvittering, informationer om dit løb samt information om fremtidige løb og relaterede produkter ejet af Ultra.

Ikke-videregivelse til tredjepart:
Medmindre vi har dit udtalte samtykke, videregiver vi ikke nogen af dine personlige informationer til en tredjepart. Vi vil ikke sælge, udleje eller bytte dine personlige informationer til andre med marketing for øje uden dit udtalte samtykke. Vi må indsamle statistik angående deltagere i vores events, brug af vores hjemmeside, online trafikmønstre, relateret sideinformation og generelle analyseformål. Denne information vil ikke inkludere nogen personlig identifikation.

Information:
Sikkerheden for dine oplysninger: Vi følger strikse sikkerhedsprocedurer i forhold til opbevaring og udlevering af den information, du har givet os. Dette er for at forhindre uautoriseret adgang eller ulovlig brug af dine personlige informationer.

Billeder, videoer og droneoptagelser:
NR forbeholder sig retten til at tage billeder/video/droneoptagelser af deltagere og/eller tilskuere til vores events. Når du accepterer nærværende købsbetingelser, giver du samtidigt samtykke til, at NR, og NR’s samarbejdspartnere, kan bruge og/eller distribuere billede- og videomateriale, som du optræder på, fra vores events – dette typisk til markedsføringsmateriale. NR forbeholder sig desuden retten til at re-poste deltageres private billeder fra NR events, som er lagt op på sociale medier.
Vigtigt: I tilfælde af at en drone skal nødlande, vil dronepiloten råbe: “Nødlanding! Kig op”. Hvis du hører disse ord, så kig op efter en drone og orienter dig i forhold til den. Vores dronepilot, og de øvrige kamerafolk, vil bære synlige farvede veste.

Forsikring:
Vær opmærksom på, at nogle ulykkesforsikringer ikke dækker skader, der er pådraget under ekstrem sport og løb som NR. I nogle tilfælde vil det derfor være nødvendigt at tilkøbe en udvidet ulykkesforsikring eller fritidsforsikring for at være dækket.

Webshop/merchandise:
Reklamationsret Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af købsloven og du har reklamationsret på alle varer. Har du modtaget fejlleveret varer eller er varen beskadiget, skal vi kontaktes på modtagelsesdagen eller senest den efterfølgende hverdag. Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Har vi ikke mulighed for at levere dine vare eller en passende erstatningsvare, krediteres beløbet automatisk til din konto.
Fortrydelsesret Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Vare sendes retur til: House of Shirts, A.P. Møllers Allé 11, 2791 Dragør.
Uanset om der er tale om ombytning af vare eller refundering af penge, skal der sendes en mail til support@nordicrace.dk der beskriver hvad du ønsker der skal ske, men den/de vare du returnere. Varer kan kun returneres i original emballage, ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.
Fragten refunderes ikke ved tilbagebetaling af pengene. Dette er dog ikke tilfældet ved ombytninger.