fbpx
Gør som Volkswagen – Få styrket sammenholdet med Nordic Race

Hvis du har løbet Nordic Race, har du sikkert lagt mærke til en stor gruppe mennesker, alle i klædt Volkswagens kendte VW logo, mens de kæmpede sig gennem mudder og hjalp hinanden over forhindringer.

Volkswagens firmahold, er et af de hold, der har deltaget i allerflest Nordic Race Events og de kommer fortsat og trofast, hver gang der er event. Vi har talt med Carsten Skovbjerg fra Volkswagen, om at deltage i Nordic Race med firmahold.

Hvor mange Nordic Race har du deltaget i og hvilken var den bedste oplevelse?
Jeg var til mit første Nordic Race i 2014, og har efterfølgende deltaget i 10 Nordic Race løb.
Der er ikke et løb som har været det fedeste, da alle er fede på hver deres måde og hver har deres karakter. Det er altid spændende, og udfordrende, at se hvilke forhindringer Nordic Race har fundet på.

Hvad giver det jeres virksomhed, at kunne deltage i Nordic Race?
Ved at deltage som et hold i Nordic Race, lærer vi hinandens grænser og prøver dem af sammen. Udover det lærer man også sine egne grænser at kende. Derudover giver det os et stærkere sammenhold og en god oplevelse. Det er vigtigt, vi hjælper og støtter hinanden for at komme godt igennem udfordringerne som et hold. Sammenholdet, der forstærkes under løbet, kan senere anvendes i virksomheden, hvor man skal arbejde som et team og hjælpe hinanden.

Hvad er dit råd, til andre virksomheder, der overvejer at løbe Nordic Race?
Mit vigtigste råd er, at man bare skal kaste sig ud i det, selvom det kan virke uoverskueligt. Man skal huske, det skal være hyggeligt og sjovt for alle. Udover det skal man bare gøre det bedste man kan og hjælpe hinanden under løbet. Vi plejer, efter løbet, at få en øl og lave grillmad, som også gør det endnu mere hyggeligt og sjovt.

Har din virksomhed også lyst til at prøve kræfter med Nordic Race, så kan I læse mere HER