fbpx
Kriminalkriminalforsorgen

Team Challenge: Skabt til at styrke sammenhold og fremme samarbejde på arbejdspladsen

Et solidt sammenhold og effektivt samarbejde er afgørende for enhver arbejdsplads. Det bidrager ikke kun til øget produktivitet men også til trivslen blandt kollegerne. Nordic Race – TEAM CHALLENGE er et teambuilding event, der giver virksomheder og deres medarbejdere mulighed for at styrke sammenholdet og skabe et bedre samarbejdsmiljø på en frisk og utraditionel måde.

Nordic Race TEAM CHALLENGE er en unik og anderledes social oplevelse for alle kollegaerne!
TEAM CHALLENGE er et helt særlig firmaløb med en overkommelig distance på 3 km og cirka 20 udfordringerne, der kræver at alle hjælper og støtter hinanden. I TEAM CHALLENHR er det holdet, der tæller, og alle kan bidrage – uanset alder og fysisk form. Det handler om at tage kampen op sammen og skabe et fælles resultat, hvor samarbejde og støtte er nøglen til succes.

Alle medarbejdere fra Kriminalforsorgen klar til start. Foto: Nordic Race

Kriminalforsorgen er en stor organisation med mange kollegaer, som hver især besidder forskellige kompetencer. Hver dag arbejder de sammen mod det samme mål – at skabe mindre kriminalitet i samfundet ved at gøre dømte bedre i stand til at leve et liv uden kriminalitet.  En arbejdsplads hvor tillid og sammenhold er altafgørende i et hektisk og omskriveligt arbejdsmiljø.

”Sammenhold og tillid har en kæmpestor betydning i vores fag, og derfor er det vigtigt, at vi deltager i begivenheder som Nordic Race – TEAM CHALLENGE, hvor du skal løse udfordringer med dine kolleger i nogle helt andre rammer, end du er vant til. Det styrker fællesskabet og det gode samarbejde, som du kan tage med tilbage i arbejdet.”

(Kenneth Andersen, Kriminalforsorgen)

TEAM CHALLENGE er skabt med formål for at give en dag fyldt med smil, store grin og for at skabe uforglemmelige minder blandt kollegaer. Vi tror på, at det gør en forskel i det lange løb. Det er vigtigt for os at skabe et løb, hvor alle føler at de sejrer og tager hjem motiveret og med øget selvtillid. 

”Vi arbejder jo i hele landet, men i Nordic Race får deltagerne mulighed for at møde og samarbejde med kolleger fra andre institutioner end sin egen. Det styrker sammenholdet på tværs og øger motivationen hos medarbejderne, da de føler sig værdsat og som en del af et hold.”
(Kenneth Andersen, Kriminalforsorgen)

Nordic Race – Team Challenge er mere end bare et løb – det er en mulighed for kolleger at styrke sammenholdet og forbedre samarbejdet på arbejdspladsen.

Medarbejdere fra Kriminalforsorgen efter et genneført Nordic Race Copenhagen Beach 2022. Foto: Nordic Race