fbpx
Er OCR løb noget for dig?

Er OCR løb noget for dig?

OCR (Obstacle Course Racing) er blevet en utrolig populær sport verden over. Nogen har sågar udtalt, at det er den hurtigst voksende sport i USA lige nu.

Sporten har for alvor også ramt Danmark, og vi har selv siden vores første event oplevet en gigantisk tilgang af deltagere. På en sæson kan vi derfor match antallet af deltager til f.eks. Copenhagen Marathon og andre store events.

Få en lille OCR smagsprøve i videoen her 👇

ALLE kan være med

En mindre procentdel af vores deltagere træner året rundt og kæmper om de attraktive pengepræmier, men langt størstedelen kommer for at få give dem selv en udfordring og få en fed oplevelse. Der er plads til alle i et OCR løb, hvilket er en af forcerne ved netop denne type events.

For førstegangsløbere kan følgende være rart at vide:

  • Man løber oftest sammen og venter på hinanden undervejs – De fleste deltager sammen med en eller flere venner, så de kan hjælpe hinanden på ruten og få en fed fælles oplevelse. Tiden er bestemt ikke vigtig! Tag jer den tid det tager, og fokusér på at have det sjovt og få en god oplevelse sammen. Det er også ok at gå mellem forhindringerne!
  • Du behøver ikke gennemføre alle forhindringer – Det er et fåtal af vores deltagere, der gennemfører alle forhindringer. Derfor er der altid mulighed for at springe en forhindring over. Det betyder, at hvis du skulle møde en forhindring, du ikke kan gennemføre, kan du løbe en strafrunde på cirka 200 meter istedet.
  • Hver forhindring giver en personlig sejr – Du står over for en udfordring. Du presser dig selv og giver alt hvad du har. Du klarer den og overkommer forhindringen. Kæmpe sejr! Hver gang du kommer forbi en forhindring, mærker du adrenalinsuset og får fornyet energi til den næste.
  • Det er udfordrende på et personligt plan – OCR handler i høj grad om at udfordre sig selv og teste sine grænser – både på det fysiske og psykiske plan. Udover de fysiske udfordringer, kan man også blive udsat for vand, højder og andet. Der findes ingen bedre følelse end at presse sig selv og overvinde udfordringer, man ikke troede man kunne klare!

Hvorfor løbe OCR?

Når vi spørger folk, hvorfor de løber OCR, er de typiske svar:

  • “Et mål at træne op mod”
  • “At udfordre mig selv”
  • “At få en oplevelse med mit team”
  • “At skubbe mine grænser”

Uanset niveau er OCR altid en stor oplevelse, og vi har snakket med deltagere, der aldrig har løbet før, som gennemførte sammen med vennerne og var vilde med det.

Du kender nok frasen man skal prøve det, før man forstår, hvor sjovt det egentlig er – og selvom det er lidt af en kliché, så er det lige præcis sådan det er med OCR. Vi ser utrolig mange gengangere til vores events, og mange bliver så bidt af det, at de tager med rundt til alle vores events.

Er du nysgerrig på hvilke forhindringer, du kan møde til vores events? Så klik her

Eller vil du se hvilke events du kan tilmelde dig i år? Så klik her